Orkaitėje kepta mėsa kaimiškai. Skanus patiekalas bet kokiam šventiniam stalui
Orkaitėje kepta mėsa kaimiškai. Skanus patiekalas bet kokiam šventiniam stalui
2021-12-13
Autorius
oskanu.lt
Sodri mėsa puikiai tinka kaip užkandis: šventinis pjaustymas ir priedas prie salotų, sumuštinių komponentas.
Virimui jums reikės šių ingredientų:
mėsa, 1,5 kg;
druskos, pipirų, itališkų žolelių, prieskonių;
svogūnas, 2 vnt;
rūkyta krūtinėlė, 220 g;
augalinis aliejus, 50 ml;
rauginti kopūstai, 200 g;
bulvės, 8 vnt;
svogūnas, 1 vnt;
taukų, 170 g;
augalinis aliejus, 2 šaukštai;
druska, pipirai, prieskoniai.
Virimo procesas
Krūtinėlę supjaustome akordeono pavidalu.
Sumaišykite druską, pipirus, itališkas žoleles ir šiuo mišiniu pabarstykite mėsą, kiekvieną pjūvį gerai įtrinkite išorėje.
Reklama
Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
Sutepkite formą augaliniu aliejumi ir išdėliokite mėsą.
Į pjūvius suberkite svogūną ir rūkytos krūtinėlės su šonine griežinėlius.
Reklama
Sumaišykite susmulkintą česnaką su paprika ir prieskoniais, augaliniu aliejumi.
Šiuo padažu patepkite mėsą.
Sudėkite kopūstus į formos šonus, užpilkite augaliniu aliejumi ir nusiųskite į orkaitę.
Reklama
Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 50 min.
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, krūtinėlę.
Bulves supjaustykite griežinėliais, patepkite augaliniu aliejumi, pabarstykite baziliku ir kitomis aromatinėmis žolelėmis, prieskoniais, išmaišykite.
Formą uždenkite pergamentu ir išdėliokite „sumuštinius“: ant bulvės griežinėlio dėkite svogūną, krūtinėlę, uždenkite antruoju bulvės griežinėliu ir sutvirtinkite dantų krapštuku.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 40 – 50 min.
Reklama
Tokią šventišką, tiesiog prabangią vakarienę galima pagaminti ir Naujųjų metų stalui.
Mėsa švelni ir sultinga, bulvės išmirkusios, aromatingos.
Nesudėtingas užkandis su krabų lazdelėmis. Sužavės ryškiu skoniu ir gražiu pateikimu!
Šis užkandis iš krabų lazdelių nereikalauja daug laiko. O gaminamas labai paprastai ir greitai iš pačių paprasčiausių produktų.
Ingredientai:
– krabų lazdelės – 200 g
– vyšniniai pomidorai – 100 g
– salotų lapai – pundelis
– šviežios petražolės – pundelis
Įdaras:
– virti kiaušiniai – 3 vnt
– sūris – 100 g
– majonezas – 3-4 valgomieji šaukštai
– česnakas – 1 skiltelė
Reklama
Paruošimo receptas:
1. Iš pradžių paruošime įdarą. 3 virtus kiaušinius išskirstome į trynius ir baltymus. Atskirai tarkuojame baltymus ir trynius smulkia trintuve.
Reklama
Taipogi smulkiai sutarkuojame 100 g sūrio.
Reklama
2. Į dubenį dedame trintus baltymus ir sūrį. Čia taip pat išspaudžiame 1 skiltelę česnako. Dedame 2-3 valgomuosius šaukštus majonezo ir viską gerai permaišome.
Reklama
Įdaras gatavas.
3. Imame vieną lazdelę ir ją atsargiai išvyniojame. Dedame apie 2 arbatinius šaukštelius įdaro ir tolygiai paskirstome.
Reklama
4. Lazdelę su įdaru susukame į vyniotinį. Taip įdarome visas krabų lazdeles.
Reklama
5. Kiekvieną įdarytą lazdelę viršuje sutepame majonezu.
Reklama
Reklama
6. Ant didelio plokščio dubens dedame salotų lapus. 100 g vyšninių pomidorų perpjauname per pusę.
Reklama
7. Ratu dėliojame krabų lazdeles ant salotų lapų. Tarp krabų lazdelių dedame pomidoriukų puseles.
Reklama
8. Į patiekalo vidurį dedame likusias krabų lazdeles. Vidurį su krabų lazdelėmis puošiame petražolių lapeliais.
Reklama
30 prabangių pjaustytos mėsos patiekimo variantų
Kiek karštų patiekalų beplanuotumėte patiekti ant šventinio stalo, šaltų užkandžių būtinai reikia.
O ką labiausiai mėgsta svečiai? Žinoma, aromatingą pjaustytą mėsą, kurią galima užsidėti ant sumuštinio arba suvalgyti su bulvyte.
Žodžiu, pjaustyta mėsa – nepamainomas daiktas ant šventinio stalo.
Ją reikia patiekti gražiausiame inde, prabangiai papuoštą ir estetiškai išdėliotą.
Bet kaip tai padaryti, jei dešrų ir mėsos daugybė rūšių, o dar ir daržovių reikia pridėti ryškumui?
Kaip viską sutalpinti?
Šiandien mes jums parodysime 30 mėsos užkandžių apipavidalinimo variantų.
Jie gana paprastai paruošiami, tačiau atrodo fantastiškai gražiai. 1. 2.
Reklama
3. 4.
Reklama
5. 6.
Reklama
7. 8.
Reklama
9. 10.
Reklama
11. 12.
Reklama
13. 14.
Reklama
15. 16.
Reklama
17. 18.
Reklama
19. 20.
Reklama
21. 22.
Reklama
23. 24.
Reklama
25. 26.
Reklama
27. 28.
Reklama
29. 30.
Seniai užmirštas receptas! Caro pirštai ant šventinio stalo
Skanus ir sultingas mėsos patiekalas, jo paruošti nereikia ilgai.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
Ant maistinės plėvelės gaminame kuo plonesnį faršo pyragą.
Sviesto luitą pamirkykite krapuose, įdėkite į faršo pyragaičių vidurį ir plėvele sulenkite pirštą. Įmerkite į miltus.
Reklama
Kitas kotletas – pamerkite sviestą į sūrį ir suvyniokite į faršo pyragą. Mes keičiame kotletų rūšis – pamerkite sviestą į krapus ar sūrį.
Kotletus siunčiame į šaldiklį 30 minučių.
Norėdami tešlą, sumaišykite kiaušinius su citrinos sultimis, druska, įpilkite ciberžolės, paprikos, sauso česnako, ketvirtadalio stiklinės vandens ir kukurūzų bei paprastų miltų, kepimo miltelių arba sodos, užpiltų actu.
Pamirkykite pirštus tešloje ir kepkite iš visų pusių, kol pagels.
Neprilygstamas receptas! Karštas bulvių ir vištienos patiekalas, kuris visada padės greit paruost pietus
Keptos bulvės su vištienos krūtinėle, sūriu ir kumpiu yra paprastos, greitos, bet skanios ir patenkinamos.
Aš dažnai gaminu šį patiekalą ir gaminu jį net ant šventinio stalo, mano svečiams visada patinka jo originalus skonis.
Svarbiausia pasirinkti tokio tipo bulves, kuri būtų tinkama kepti ir kepti, tada gabalėliai bus minkšti, tačiau išlaikys savo formą.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
vištienos filė, 4 vnt;
kumpio ir sūrio po 150 g;
bulvės, 500 g;
druska, pipirai, prieskoniai pagal skonį;
kiaušiniai, 2 vnt;
džiūvėsėlių, 100 g.
Reklama
Gaminimo procesas
Kiekviename filė gabale darome pjūvį, kad vėliau mėsą atidarytume kaip knygą.
Mėsą iš visų pusių pipirais ir druska užlenkite ant pjūvio ir palikite marinuotis.
Supjaustykite bulves juostelėmis, druska ir pipirais, įdėkite į kepimo indą, pabarstykite augaliniu aliejumi.
Reklama
Ant sūrio riekelės uždėkite kumpio gabalėlį.
Mes pakartojame procedūrą ir dedame šį įdarą į kiekvieną filė.
Reklama
Apvoliokite suktinukus plaktu kiaušiniu, paskui – džiūvėsėliais ir paskleiskite bulves.
Reklama
Kepame 1 valandą 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis, taip pat galite pridėti peiliu smulkintą česnaką pagal skonį.
Taip pat siūlau savo naminį garstyčių padažą su majonezu.
KAIP PUIKU: ir mėsa, ir garnyras iš karto! Skani vakarienė visai šeimai
Keptos bulvės su kiaulienos mėsa ir grybais paruošiamos paprastai ir greitai, ir jūs gausite daug malonumo iš tokio patiekalo.
Svarbiausia paimti mėgstamus mėsai skirtus prieskonius ir gerai jį pamarinuoti.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
bulvės, 500 g;
kiaulienos kotletai, 500 g;
grybai, 100 g;
saldieji pipirai, pusė;
druska, pipirai, prieskoniai;
majonezo, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas
Supjaustykite bulves griežinėliais.
Kiaulieną supjaustykite gabaliukais ir išplakite.
Pabarstykite druska ir bet kokiais jūsų pasirinktais prieskoniais.
Mes paliekame 30 minučių.
Džiovinkite bulves ant popierinių rankšluosčių.
Reklama
Šiuo metu paimkite šiek tiek augalinio aliejaus ir sumaišykite su druska, bulvių prieskoniais, aromatinėmis žolelėmis ir sausu česnaku.
Supilkite bulves su šiuo padažu ir gerai išmaišykite, kad padažas visiškai padengtų kiekvieną bulvių pleištą.
Įdėkite bulves į kepimo indą.
Mes supjaustome grybus ir paprikas į gabalus, supjaustome žalumynus pagal savo skonį.
Grybus sumaišykite su pipirais ir žolelėmis, druska ir pagardinkite majonezu.
Ant kiekvieno karbonado tepame įdarą, vyniojame ritinį ir tepame ant bulvių.
Reklama
Uždenkite indą folija ir kepkite indą 1 valandą 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekdami pabarstykite žolelėmis, patiekite su įvairiais padažais.
Aš jums pasakysiu, kodėl mano keptos bulvės visada skanesnės už kitas. Yra vienas triukas, kurį žino tik nedaugelis
Norint, kad keptos bulvės būtų traškios plutos, raudonos, skanios, reikia pasirinkti tinkamą bulvių veislę kepimui ir teisingai išvirti.
Bulves nulupkite ir supjaustykite taip, kaip mėgstate kepti – riekelėmis, šiaudeliais, kubeliais ir kt.
Bulves nusausinkite popieriniais rankšluosčiais ir pabarstykite miltais, gerai išmaišykite.
Mes pašildome augalinį aliejų ir išdėstome bulves, kepkite.
Virimo metu vis tiek galite pabarstyti miltais – jie nebus nereikalingi ir nesugadins patiekalo skonio.
Jei mėgstate bulves su svogūnais ar česnakais, dėkite kaip įprasta, taip pat nepamirškite pabarstyti šviežiomis žolelėmis ir juodaisiais pipirais.
Reklama
Jei turite laisvo laiko, galite apsieiti be miltų, tiesiog kepkite mažomis porcijomis, uždėkite popierinius rankšluosčius, o tada ant indo.
Mes sumaišome daug miltų su druska, pipirais ir bulvių prieskoniais ir kepame tokiame kailyje, jis pasirodo labai skanus ir aromatingas.
Be to, beveik pabaigoje taip pat galite pridėti rūkytos dešros, supjaustytos juostelėmis, apskritai tai pasirodys labai patenkinta ir originali.
Bulvinius blynus pagal šį receptą gaminu 25 metus. Paslaptis bulvių smulkinimo metode!
Daugelis žmonių mėgsta bulvinius blynus, tačiau juos ruošti mėgsta tik nedaugelis, nes bulves per ilgai reikia tarkuoti ant smulkios trintuvės, o tada vis tiek stovėti ir kepti.
Siūlau greitesnį variantą.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– bulvės, 500 g;
– kiaušinis, 1 vnt;
– svogūnas, 1 vnt;
– miltai, 2 šaukštai;
– augalinis aliejus, 50 ml;
– druska, pipirai ir prieskoniai, žolelės.
Reklama
Gaminimo procesas
Valome daržoves.
Bulves supjaustykite gabaliukais ir sumalkite trintuvu arba mėsmaliu.
Leiskite stovėti 15 minučių ir nukoškite skysčio perteklių.
Supjaustykite svogūną maišytuvu, sumaišykite su bulvėmis, įpilkite miltų ir suminkykite iki vientisos masės.
Įmuškite kiaušinį ir įpilkite smulkiai supjaustytų žolelių pagal savo skonį, druskos ir pipirų, pridėkite prieskonių.
Patarimas : Aš įdedu aromatinių žolelių ir paruošto bulvių prieskonių mišinio ir būtinai įdėjau česnako.
Kepkite blynus iš abiejų pusių augaliniame aliejuje iki aukso rudos spalvos.
Reklama
Patiekite su grietine, šviežių daržovių salotomis.
Aš dažnai gaminu tokius bulvinius blynus su sūdyta varške ir krapais: ant jo dedu šaukštą tešlos, dedu pilną šaukštelį varškės su druska, pipirais ir krapais, šaukštą tešlos ant viršaus ir kepu tokius „pyragus“. .
Taip pat galima su grybais ir svogūnais, malta mėsa ir kt.
Kaip guliašas buvo ruošiamas sovietų maitinimo įstaigoje: sovietmečio virėjo receptas
Kodėl sovietiniais laikais valgyklose ir nebrangiose savitarnos kavinėse iš valgiaraštyje esančių mėsos patiekalų dažniausiai būdavo guliašo, o likusių kukliai nebūdavo? Ir viskas paprasta …
– Mėsa buvo atvežta. Buvo atvežta įprasta mėsa. Bet jis pasieks virtuvę ir kiek, o kas – dažniausiai priklausė nuo vadovavimo “, – sakė teta Zina, mano ekspertė konsultantė visais sovietinio laikotarpio viešojo maitinimo klausimais, buvusi moteris iš Odesos, padėjusi aplinkui.
Sovietų Sąjunga. – Vienoje mano valgykloje buvo vadybininkė – ji atrodė tyli ir tyli, pilka pelytė, tu pažvelk į ją ir suprasi – imk kaip latvė, tik … ir siela.
Tik tokiu būdu visi vogė ten tą uh – pasidarė baisu.
Po dviejų mėnesių pabėgau iš ten ir pasielgiau teisingai, tada atėjo OBKHSS ir atidarė, jie sakė, kad ji turėjo auksinius žiedus, susuktus į trijų litrų stiklainius. Tiesa ar ne – kas žino?
Reklama
Ir tada ji dirbo jaunimo kavinėje, kur mes turėjome vadybininką – jūs žiūrite ir galite atsiųsti čekį!
Gerai, pakabinta auksu, todėl jai pačiai, sijonas buvo leopardas, odinė striukė, ji pati vairavo automobilį. Na, kas nežinojo, buvo tikras – vagia. Ir ji turėjo įrašą – lengviau pasmaugti nei pranešti. Ideologinis.
Tiesa, tėtis yra regioniniame komitete, jos vyras yra ilgos kelionės kapitonas, jis išvyko į užsienio šalis, kodėl turėtume vogti ir parduoti tokią mėsą? Bet ten ir virėme guliašą, mums tai labai patiko, iki ketvirtos valandos jis buvo tuščias, mes viską suvalgėme!
Fartsa susirinks į kavinę, juokinga – nuo po stalo iki taurių su kompotu, kažkas ten iš savo butelių su lipdukais, jie valgo guliašą su bulvių koše … toks yra gyvenimas. Ji juokėsi.
Turiu turtingą vaizduotę, galiu įsivaizduoti, kaip kontrabandininkai iš po stalo pilsto brendį ar pigų viskį (aš tiesiog nesuprantu, kodėl?) Jaunimo kavinėje ir visa tai valgau su guliašu ir bulvių koše. Vaizdas juokingas. Ir apskritai jis piešia pajūrio uostamiesčio papročius …
Reklama
Bet mes kalbame apie guliašą!
– Kaip jis buvo virtas, kad net gyslos ten tapo minkštos? – paklausiau tetos Zinos. – Ar jie ilgai gesino? Gal spaudžiamas? Ar jūs ką nors pridėjote? Marinuota?
– Kam? – Ji nusivalė. – Viskas pagal technologinius žemėlapius – turėjome išeiti iš odos ir užpildyti nelygumus?
Guliašo receptas iš technologinio žemėlapio pasirodė gana paprastas:
Mėsa – nuo 1800 iki 2200 gramų (priklausomai nuo rūšies, mažiausiai buvo kiaulienos, labiausiai – jautienos)
Ištirpinti gyvūniniai riebalai – 100 gramų
Svogūnai – 300 gramų
Pomidorų tyrė – 200 gramų
Miltai – 60 gramų
Reklama
Kaip jie gamino:
Mėsa supjaustoma gabalais, sveriančiais po 20-30 gramų.
Idealiu atveju – kubeliais, tačiau kubelių, ypač jei mėsos gyslų ir apipjaustymo nepavyksta pasiekti.
Kepta ištirpintuose riebaluose iki stipraus karščio.
Panaudojami ne visi riebalai – kai kurie paliekami paruduoti likusius produktus.
Tuo pačiu metu troškinama pomidorų tyrė – puode ištirpinami riebalai (apie 5 proc. Pomidorų tyrės svorio) ir ši tyrė siunčiama į jį. Troškinimas – nuo 30 iki 50 minučių.
Tada kepta mėsa užpilama verdančiu vandeniu arba sultiniu, ten siunčiama pomidorų tyrė, dangtis sandariai uždaromas ir visa tai troškinama apie valandą.
Reklama
Kol troškinama mėsa, svogūnas susmulkinamas ir patroškinamas ant likusių ištirpusių riebalų, pridedant druskos, pipirų ir miltų – turėtumėte gauti savotišką padažą.
Kai tik mėsa troškinama valandą (galima šiek tiek daugiau), ji užpilama svogūnų mišiniu ir troškinama dar trisdešimt minučių.
Likus 5 minutėms iki virimo, dedami lauro lapai.
Pusantros valandos troškinimo pomidorais pakanka, kad mėsa taptų minkšta, bet neišsiplėtusi.
Parodysiu, kaip gaminu sultingiausius kotletus: nieko kepti ir jokių riebių purslų ant viryklės
Ir šiandien aš siūlau dar vieną įdomų variantą sultingiems kotletams gaminti.
Tuo pačiu metu nereikia stovėti prie viryklės, kontroliuojant kepimo procesą, ir ant viryklės nebus riebių tepalų purslų.
Virimo ingredientai:
Bet kokia malta mėsa – 800 g-1 kg Svogūniniai svogūnai – 2 vnt. Pomidorai – 2-3 vnt. Kietasis sūris – 150 g Grietinė – 2 šaukštai. Druska, juodieji pipirai pagal skonį
Reklama
Pradėkime gaminti …
Norėdami paruošti tokius kotletus, savo nuožiūra galite naudoti visiškai bet kokią maltą mėsą – aš sumaišiau (kiauliena, jautiena). Į maltą mėsą arba tiesiog smulkiai supjaustytą svogūną suberkite per mėsmalę. Druska ir pipirai pagal skonį.
Reklama
Išmaišykite ir gerai išplakite, kad faršas taptų plastikinis.
Sūrį patriname ant smulkios trintuvės, o nedidelį jo kiekį dedame į šalį – jums jo reikės pačioje pabaigoje.
Reklama
Į sūrio dubenį suberkite grietinę, smulkiai supjaustytas žoleles, truputį druskos ir pipirų ir sumaišykite.
Reklama
Iš faršo formuojame mažus kamuoliukus, sveriančius 80–100 gramų.
Dabar imame suformuotą maltos mėsos bandelę, viduryje padarome įdubimą ir kažkur į vidų dedame šaukštelį sūrio įdaro, užspaudžiame kraštus ir vėl formuojame bandelę.
Reklama
Paruoštus kotletus suberkite į tinkamą kepimo indą arba tiesiog ant kepimo skardos.
Tada supjaustykite pomidorus griežinėliais ir padėkite vieną ratą ant kotletų.
Mes siunčiame kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, maždaug 30 minučių.
Reklama
Po pusvalandžio iš orkaitės ištraukite formą su kotletais, o ant viršaus pabarstykite likusiu sūriu. Ir dar 10 minučių orkaitėje.
Taip gaunami sultingi ir skanūs kotletai! Gaminkite, ragaukite, gero apetito!
Greita vakarienė kiekvienai dienai! Viska sudėti, sumaišyti su šaukštu ir į orkaite!
Pabandykite išvirti žuvies troškinį, jis labai greitai iškepa, tačiau artimieji ilgai padėkos už šį patiekalą.
Kepimui galite pasiimti bet kokią žuvį.
Receptui jums reikės :
žuvies filė – 800 gr;
ryžiai – 100 gr;
kiaušiniai – 4 vnt;
grietinė – 100 gr;
svogūnai – 1 vnt;
maltų juodųjų pipirų.
Reklama
Filė praleidžiame per mėsmalę.
Ryžius nuplauname ir verdame iki minkštumo pasūdytame vandenyje.
Kepkite svogūnus augaliniame aliejuje iki skaidrumo, tačiau į receptą galite pridėti žalių svogūnų.
Kiaušinius sumaišykite su druska.
Atskirame dubenyje sumaišykite filė su ryžiais ir svogūnais, išmaišykite ir druską.
Įpilkite grietinės ir kiaušinių.
Reklama
Mes viską sumaišome.
Ant kepimo skardos, suteptos augaliniu aliejumi, tolygiai padėkite žuvų masę.
Patarimas: Prieš siųsdami troškinį į orkaitę, viršuje patepkite jį grietine.
Kepimo laikas . Troškinti troškinį reikia 35 minučių.
Orkaitę reikia įkaitinti iki 180 laipsnių.
Neišimkite troškinio iš orkaitės, palikite ją dar 5-10 minučių.
Jis bus prisotintas sultimis ir bus minkštas ir sotesnis.
Reklama
Galite patiekti tiek karštą, tiek šaltą, supjaustydami troškinį porcijomis.
Kaip tai skanu! Dar nesu pagaminusi sultingesnės ir skanesnės mėsos
Tokia aromatinga, sultinga ir minkšta mėsa su pomidorais jums tikrai patiks ir galėsite ją iškepti šventiniam stalui.
Reklama
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– mėsa, 1 kg;
– pomidorai, 2 vnt;
– svogūnai, 2 vnt;
– grietinė arba majonezas, 3 šaukštai;
– garstyčios, 1 valgomasis šaukštas;
– sūris, 100 g;
– citrinos sultys, 1 arbatinis šaukštelis;
– druska, pipirai, prieskoniai.
Gaminimo procesas
Imame kiaulienos ar vištienos krūtinėles, supjaustome porcijomis.
Reklama
Ant kiekvieno mėsos gabalo mes padarome pjūvius iš abiejų pusių aštriu peiliu tinklo pavidalu – tai padeda mėsai greitai ir gerai marinuotis, o tada kepti.
Kiekvieną pjaustykite druską ir pipirus iš abiejų pusių, pabarstykite mėgstamais prieskoniais ir palikite kuriam laikui.
Garstyčias sumaišykite su majonezu arba grietine ir sutepkite kiekvieną mėsos gabalėlį.
Mes paliekame marinuotis.
Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais, druska ir pipirais, gerai sutrinkite rankomis, įpilkite majonezo arba grietinės, citrinos sulčių ir sumaišykite.
Patarimas : svogūną galite marinuoti mėgstamu būdu ir tada naudoti šiame patiekale.
Supjaustykite pomidorus griežinėliais.
Uždenkite kepimo skardą pergamentu ir ant viršaus išdėliokite mėsą, pomidorus ir svogūnus.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite 40 minučių.
Reklama
Pabarstykite sūriu ir kepkite dar 10 minučių.
Reklama
Patarimas : sūrio galite nedėti, tačiau ši sūrio plutelė labai tinka tokiems kotletams.
Tiek mažai žmonių verda vištienos krūtinėlę, bet veltui. Greita, skanu ir labai švelnu
Ši mėsos užkepėlė man patiekiama įvairiems šeimos patiekalams ir yra nuobodžių kotletų bei mėsos kukulių pakaitalas.
Puodai yra minkšti, sultingi, pikantiški dėl įvairių žolelių ir prieskonių.
Patiekite su įvairiais garnyrais ir salotomis.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
Kepkite svogūną, kol pusė išvirs, suberkite grybus ir troškinkite 10 minučių.
Kai masė atvės, sumaišykite ją su grybais.
Ant kiekvieno karbonado tepame įdarą, ant jo – sūrio kaladėlę ir susukame ritinėlį, pritvirtiname dantų krapštuku ar siūlu.
Reklama
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite suktinukus 10 minučių, išimkite kepimo skardą, pabarstykite mėsą vynu ir vėl padėkite į orkaitę 15 minučių.
Reklama
Tobulasis būdas: Vištienos šlaunelės su bulvėmis orkaitėje kaip restorane
Šio recepto žievė yra padaže, kuris suteikia mėsai sultingumo ir pikantiškumo.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų: