Originalus receptas, kuris padeda greitai ir lengvai paruošti pusryčius ar užkandžius iš pitos duonos, sūrio ir virtos kiaulienos.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– lavašas, 1 lapas;
– kiaušinis, 1 vnt;
– sūrio griežinėliai, 150 g;
– druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.
Gaminimo procesas
Lavašą supjaustome 10 x 15 cm juostelėmis.
Ant juostelės uždėkite sūrio griežinėlį, virtos kiaulienos riekelę ir apvoliokite vamzdeliu įdarytą lavašą.
Kiaušinį išplakite su druska ir pipirais.
Mes pašildome šiek tiek augalinio aliejaus.
Kiekvieną ritinį pamirkykite kiaušinių masėje ir kepkite iš abiejų pusių, kol pagels.
Jei norite gerai iškepti viduje, keptuvę uždenkite dangčiu ir kepkite ant silpnos ugnies.
Patarimas : jei turite gerą nelipnią keptuvę, augalinis aliejus pakeičiamas sviestu arba net be aliejaus.
Įdarui rinkitės įvairius produktus, dešras, dešras, kumpį, krūtinėlę, kietą arba lydytą sūrį, grybus, daržoves, žuvies konservus, virtus kiaušinius su žaliais svogūnais ir žolelėmis.
Suvalgai akimirksniu. Skanumėlis per 10 minučių, ir jo visada būną per mažai
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– 100 ml kefyro;
– kiaušinis, 1 vnt;
– druska pagal skonį;
– soda, 0,5 šaukštelio;
– žalieji svogūnai, 1 kekė;
– sūris, 50 g;
– miltai, 200 – 250 g.
Gaminimo procesas
Smulkiai supjaustykite svogūną, įtrinkite sūrį rupia tarka.
Kefyrą ar jogurtą sumaišykite su druska ir soda, kiaušiniu ir suberkite miltus, išminkykite.
Įpilkite svogūno ir sūrį, sumaišykite iki vientisos masės ir minkykite minkštą tešlą.
Mes jį paskleidžiame ant stalo, pabarstę miltais, šiek tiek minkykite ir rankomis paverskite pyragą, padalykite į 8 dalis – trikampius.
Mes pašildome daug augalinio aliejaus ir įdėkite trikampius į keptuvę, kepkite iš abiejų pusių.
Mes paskirstome jį ant popierinių rankšluosčių, tada padėkite ant indo.
Patarimas : jei norite, galite pabarstyti paruoštas tortilijas su smulkintu česnaku ir krapais arba pagaminti grietinės padažą: sumaišykite grietinę (jogurtą, majonezą) su smulkintu česnaku, krapais, petražolėmis, pipirais, paprika.