1. Pirmiausia orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros. Tada riebalais patepame bei su kepimo popieriumi išklojame nedidelę pailgą kepimo formą (900 g).
2. Tuomet dubenyje išsukame sviestą bei cukrų. Įmušame bei įmaišome kiaušinius. Bananus sutriname šakutės pagalba bei įmaišome į tešlą kartu su vanile, apelsino žievele ir pienu.
3. Po to miltus, kepimo miltelius, sodą, druską sumaišome atskirame dubenyje. Įmaišome mėlynes. Viską beriame į tešlą bei išmaišome.
4. Paskui tešlą supilame į kepimo formą, išlyginame paviršių. Kepame maždaug 60 minučių. Ar jau iškepė, tikriname mediniu pagaliuku. Skanaujame!
5. Pastebėjimas: Apelsino žievelė nėra privaloma, jei jos namie neturite.
6. Pastebėjimas: Bananus naudojame tik gerai prinokusius (jau su juodais taškeliais), šitaip gausime geresnį ir stipresnį skonį. Bananus reikia lengvai sutrinti šakute, kad liktų nedideli gabalėliai. Nereikia jų sutrinti į visišką košę.