1. Iš pradžių žele paruošiame kaip nurodyta ant pakuotės, tik pilame perpus mažiau vandens.
2. Tuomet želatinos grūdelius užpilame 30 mililitrų šalto vandens bei paliekame išbrinkti.
3. Tada į prikaistuvį supilame pieną ir grietinėlę bei šildome, bet neužviriname. Suberiame cukrų ir maišydamos verdame, kol cukrus ištirps. Jokiu būdu neleidžiame užvirti.
4. Po to, į grietinėlės mišinį, kai ištirps cukrus supilame ištirpintą želatiną bei gerai išmaišome. Atvėsiname iki kambario temperatūros bei supilstome į pasirinktus indelius.
5. Sudedame į šaldytuvą. Kai jau kremas sustings, ant viršaus užpilame pradėjusią stingti želę bei dedame į šaldytuvą, kad pilnai sustingtų. Lepinamės!
6. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.