Želė desertas su kremu ir mandarinais - tai lengvas, gaivus ir akį traukiantis desertas, puikiai tinkantis įvairioms progoms. Spalvoti želė gabaliukai suteikia žaismingumo ir spalvų, Ant želė dedamas švelnus kremas, pagamintas iš purios grietinėlės ir kreminio maskarponės sūrio, taip maloniai tirpsta burnoje. O sultingi mandarino gabaliukai prideda gaivaus vaisinio saldumo ir subtilaus rūgštumo.
Šis desertas yra toks paprastas paruošti, kad tinka ne tik kasdieniam pasilepinimui, bet ir šventiniam stalui.
Redaktorės Vaidos komentaras - pasirinkite savo mėgstamą želė, galite maišyti kelias spalvas arba naudokite vieną pasirinktą. Jeigu norisi papildomos rūgštelės, plakant kremą galima įlašinti kelis lašus citrinos sulčių. Paruoštam desertui nereiktų leisti ilgai stovėti kambario temperatūroje, kremas gali šiek tiek ištežti.