Autorius apie receptą
Visai nesenai pradėjau domėtis tortų puošimu. Kaip pasidaryti TĄ
saldainių masę, kuria yra dengiami dabar beveik visi
tortai...
Atsakysiu taip: nesudėtinga ją pagaminti, bet ne visada verta. Reikia prisiminti, kad ši masė iš tikrųjų yra nevalgoma, tiksliau valgoma, bet suvalgyti jos neįmanoma. Ji saldi tiek, kad net dantis sutraukia.
Grįžtant prie klausimo, kaip gi ją pasigaminti ir ko reikės:
Marshmellow saldainių.Jų yra ir Maximoje, ir IKI parduotuvėse. O geriausi (
bent jau man) saldainiai (
tarp kitko ir pigiausi) slepiasi Saldžiuosiuose majuose. Didelės pakuotės baltų saldainių. Balti geriausi - juos galima lengviau padažyti maistiniais dažais.
Cukraus pudros.Pudros reikės tikrai nemažai. Pati išbandžiau kelių rūšių. Šiai dienai geriausia ir man labiausiai patikusi cukraus pudra Dan Sukker kartoninėse dėžutėse.
Citrinos sulčių.Reikia vos kelių lašų, kad būtų ne taip saldu.
Vandens.Jo reikės visai nedaug.
Atsiliepimai