Turiu pripažinti, kad aš nesu itin didelė saldžių kepinių (na, išskyrus kai kuriuos itin pamiltus tortus, bet čia jau kita kategorija) gerbėja, bet pastaruoju metu, kai pablogėjo orai už lango, akys vis nukrypsta link miltų ir cukraus spintelės. Nežinau ar čia labai blogai ar gerai. Bet kuriuo atveju, šiandien ryte atsikėliau su mintimi apie bananų duoną. Bet ne bet kokią - su varške ir ananasais. Receptą buvau nusižiūrėjusi viename YouTube kanale. Na, nelabai dažna kombinacija, tad tikrai nebuvau tikra, ar kažkas gero gausis. Bet gavosi - ne per saldi, drėgna, soti, labai skani ir visai fotogeniška bananų duona su varške. Ar verta išmėginti? Jeigu mėgstate varškę ir drėgnus bananinius kepinius, kodėl gi ne? Man asmeniškai labai patiko ir tikrai kartosiu ne vieną kartą.
Pastebėjimas: Susiruošus gaminti, pasibaigė mano virtuvinių svarstyklių baterijos, todėl viską gamindama pamatavau mililitrais ir 200 mililitrų talpos stikline.
Patarimas: Jeigu kepinius mėgstate kiek saldesnius, galima padidinti cukraus kiekį.
Emilija
Atsakyti