1. Pirmiausia puode užviriname pieną, aliejų bei cukrų.
2. Šiek tiek atvėsiname ir supilame į dubenį.
3. Tada suberiame miltus, sumaišytus su soda, įmušame kiaušinį ir išmaišome.
4. Tešlą padaliname į dvi lygias dalis.
5. Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiojame 20x30 centimetrų lakštą ir įklojame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
6. Įdaras: Ištirpiname sviestą ir atvėsiname.
7. Visus įdaro ingredientus gerai išmaišome, kol gausis vientisa masė.
8. Patarimas: Citrinos žievelės nutarkavimui aš naudoju tokio tipo tarką, kaip pavaizduota šiame video, ji man tapo nepakeičiama šiam procesui. Rekomenduoju įsigyti ir Jums.
9. Supilame paruoštą įdarą į tešla išklotą formą.
10. Iškočiojame likusią tešlą, uždedame ant įdaro, šiek tiek suspaudžiame abu tešlos gabalus.
11. Viršų subadome šakute.
12. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 35 minutes, kol paviršius gražiai pagelsta. Lepinamės!