Gaivi balta mišrainė su agurku ir poru

2020-05-12 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Gaivi balta mišrainė su agurku ir poru
Baltą mišrainę ruošiu šeimai, o sau šiek tiek gaivesnę jos versiją. Sakysit, kas gi čia per naujiena? Na taip, gal jums ir ne naujiena, bet aš taip baltą mišrainę ruošiu pirmą kartą. Ji tikrai kur kas gaivesnė ir lengvesnė, negu mums įprasta balta mišrainė. Tad siūlau išbandyti ir jums.

Ingredientai

    • bulvės: 4 (virtos)
    • morkos: 1 (virtos)
    • kiaušiniai: 1 (virto)
    • agurkai: 1 
    • porai: 1
    • konservuoti žirneliai: 200 mililitrų
    • krapai: pundelio
    • druska: pagal skonį
    • majonezas: pagal poreikį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausiai bulves supjaustykite kubeliais,
  2. 2. Morką supjaustykite kubeliais.
  3. 3. Virtą kiaušinį supjaustykite kubeliais
  4. 4. Agurką supjaustykite kubeliais.
  5. 5. Porą supjaustykite smulkiais gabalėliais.
  6. 6. Krapus pasmulkinkite.
  7. 7. Nuo žirnelių nupilkite skystį ir leiskite nusivarvėti.
  8. 8. Sumaišykite daržoves, kiaušinį su majonezu. Pagardinkite druska. Skanaus.
  9. 9. Rekomendacija: Daugiau mišrainių receptų rasite: Mišrainės.
Mišrainė su krevetėmis ir ryžiais
(1)
Soti mišrainė su vištienos skrandukais / skilveliais
(2)