1. Iš pradžių sūrį sutarkuokite smulkia tarka (ne burokine, o dar šiek tiek smulkesne).
2. Tada česnaką išspauskite spaustuku. Kiaušinius supjaustykite smulkiais kubeliais. Dėkite mėgstamo majonezo, viską išmaišykite. Tepkite ant duonos. Skanaukite!
Atsiliepimai
Irena
Dar rusu laikais dareme panasia misraine,tarkavosi per smulkesne tarka(ne bulvine) morka,fermentinis suris,ir kiausiniai(taip pat per smulkia tarka),yspausti 2-3skilteles cesnako,viska permaisyti majonezu ir deti ant pakeptos juodos arba baltos duonos riekeliu! Galit isdibandyti,labai skanu.
Atsakyti
Senas kaip pasaulis tas receptas, o rašo ,,tokios dar neragavote''
Atsakyti
undefined
Tikrai taip, pritariu Jums Rita ❤
Nunu
Dar Beata gimus nebuvo kai tokia mišraine gaminom
Atsakyti
Sigitas
Taip, tai skanu, šią užtepėlę žinau labai seniai, ji skaniausia su juoda duona. Tiek sūrį, tiek kiaušinius tarkuoju per burokinę tarką, tik trumpesniais paspaudimais, nei tarkuoju burokėlius.
Atsakyti
Vyta
Receptas senas kaip pasaulis ir nereikia jo savintis.
Atsakyti
Atsiliepimai
Irena
Atsakyti
Dalia
lina
Atsakyti
Rita
Atsakyti
undefined
Nunu
Atsakyti
Sigitas
Atsakyti
Vyta
Atsakyti