Žiedinio kopūsto (kalafioro) ir krabų lazdelių mišrainė su česnaku ir majonezu

2024-03-15 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Žiedinio kopūsto (kalafioro) ir krabų lazdelių mišrainė su česnaku ir majonezu
Viena tokių mišrainių, kurią galėčiau valgyti ir valgyti. Man šios krabų lazdelių mišrainės su žiediniais kopūstais (vadinamaisiais kalafiorais) skonis tiesiog nuostabus. Man asmeniškai didžiulis privalumas tas, kad joje nėra daug ingredientų, juos lengva surasti kiekvienoje parduotuvėje. O dažnai jų net turiu savo virtuvėje, tad nereikia niekur pėdinti iš namų. 

Nors įprastai stengiuosi naudoti kuo mažiau majonezo savo gyvenime, bet dėl šios mišrainės (ir dar kelių kitų), jo tiesiog negaliu atsisakyti. Gamindama šią mišrainę visad naudoju "Hellman's" majonezą, nes man asmeniškai jis savyje turi daugiausiai skonio, bet Jūs galite pasirinkti ir kitą savo pamėgtą. :)

Ingredientai

    • žiediniai kopūstai (kalafiorai): 1
    • krabų lazdelės: 5-6
    • česnakas: 2 skiltelių
    • krapai
    • majonezas: 2 šaukštų
    • druska: truputėlio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje žiedinio kopūsto žiedelius atskirkite, kad būtų mažesni, nuplikykite juos karštu vandeniu.
  2. 2. Tuomet krabų lazdeles supjaustykite kubeliais. Įspauskite porą česnako skiltelių, paskaninkite supjaustytais krapais.
  3. 3. Tada dėkite majonezo, berkite druskos bei viską sumaišykite. Štai ir pagaminta. Skanaukite!

Loreta

Naudingas
(18)
Iš ties skani mišrainė. Tik vietoj česnako,aš dedu porą.
Atsakyti

Gražina

Naudingas
(2)
dar galima su agurkais tik reikia nepagailet krapų niam...
Atsakyti

Rita

Naudingas
(3)
Čia jau senas receptas. Tačiau ištikrųjų labai skanu.
Atsakyti

Atsakinėjama į Komentarą

Tradicinė balta mišrainė
(1)