Gaivūs tortilijų suktinukai su jautienos didkepsniu

2018-03-20 Autorius Jelenos maisto blogas

Gaivūs tortilijų suktinukai su jautienos didkepsniu

Ingredientai

    • pilno grūdo tortilijos: 3-4
    • "Kitchen me" sausai brandinta jautienos nugarinė ir išpjovos didkepsnis: 400 gramų
    • plonai pjaustytas sūris: 1 pakelio (naudotas "Jarlsberg")
    • Iceberg salotos
    • ilgavaisiai agurkai: 1
    • kaparėliai
    • druska
    • pipirai
    • dantų krapštukai ar kitokie smeigtukai (susmeigimui)
    Padažui
    • majonezas
    • bbq padažas (1:1 santykiu su majonezu)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių jautienos didkepsnį nusausinkite, keptuvę gerai įkaitinkite, įpilkite šlakelį aliejaus bei kepkite iš kiekvienos pusės po maždaug 5 minutes, būtina nevartyti. Tada iškeptą didkepsnį pagardinkite druska bei pipirais, dėkite į foliją, susukite ir palikite maždaug 10-15 minučių. Po šio laiko smulkiai supjaustykite.
  2. 2. Tuomet tortiliją aptepkite padažu, dėkite Iceberg salotų lapus, sūrį bei susmulkintą jautieną. Agurką supjaustykite šiaudeliais, dėkite ant tortilijų, berkite kaparėlius bei viską susukite. Susukite į foliją bei dėkite mažiausiai pora valandų į šaldytuvą. Prieš patiekdamos supjaustykite, smeikite dantų krapštuku arba kitokiu smeigtuku, kad būtų patogiau ragauti. Skanaus!
Gaivūs tortilijų suktinukai su jautienos didkepsniu
Veganiškas meksikietiškas dubuo su tofu ir tortilijų traškučiais
(1)