Jeigu norisi greitai pagaminamo patiekalo pietums arba vakarienei - tai štai Jums nuostabus pasiūlymas iš vištienos. Trukmė vos 15 minučių ir negalėsite pasiteisinti, kad visiškai neturite laiko gaminti. Pamėginkite!
1. Pirmiausia vištienos krūtinėles iš abiejų pusių apibarstome druska bei juodaisiais pipirais.
2. Tada dubenėlyje sumaišome vištienos sultinį, balzamiko actą, išspaustas česnako skilteles, medų ir pjaustytus rozmarino lapelius.
3. Ant vidutinės kaitros įkaitinkite keptuvę ir supilame aliejų.
4. Sudedame vištienos krūtinėlės ir kepame maždaug 4 minutes.
5. Po to apverčiame ir pakepame dar vieną minutę.
6. Tada supilame pasiruoštą padažą, uždengiame keptuvę dangčiu, sumažiname kaitrą ir troškiame maždaug 10 minučių. Troškinimo metu krūtinėles keletą kartų būtinai apverčiame.