Įdarytas vištienos šnicelis - šitaip dar negaminote

2019-01-23 Autorius oSkanu.lt

Įdarytas vištienos šnicelis - šitaip dar negaminote

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištienos krūtinėlę perpjauname pusiau, pabarstyome prieskoniais. Ant vienos pusės dedame sūrio (sutarkuoto, supjaustyto... na, kaip jums patinka), špinatus bei vėl sūrį.
  2. 2. Tuomet uždengiame kita vištienos krūtinėlės puse. Jei norisi, galima krūtinėlės kraštus sutvirtinti mediniais pagaliukais. Krūtinėlę apvoliojame džiuvėsėliuose, tada kiaušinio ir pieno plakinyje bei vėl džiuvėsėliuose.
  3. 3. Tada kepame iš kiekvienos pusės po maždaug 7-10 minučių (priklausomai nuo storio). Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame!
Lietinių blynų tortas su vištiena ir pievagrybiais
(1)
Vištiena su kokosų pienu
(1)
Makaronai su grybų-vištienos padažu
(3)
Pad Thai su vištiena
(2)