Įdarytos bulvės su varškės kremu ir silke – gardus ir sotus užkandis, dvelkiantis tradiciniais skoniais. Folijoje keptos bulvės išlieka minkštos ir sultingos, o jų vidus užpildomas švelnia česnakine varškės užtepėle. Marinuoti svogūnai suteikia malonios rūgštelės, o sūri silkė ir kvapnūs žalumynai – išbaigtą skonio derinį. Šis patiekalas ne tik lengvai paruošiamas, bet ir puikiai atrodo, todėl puikiai tinka tiek kasdieniam stalui, tiek vaišėms su šeima ar draugais.
Redaktorės Vaidos komentaras - kaip apie šį patiekalą sako autorė - visada atsiranda norinčių pakartoti. Tad drąsiai didinkite produktų kiekį, jeigu vaišinsite didesnį kiekį žmonių. Skoniai labai tradiciniai, visiems pažįstami. Tad patiekalas tikrai sužavės visus silkės su bulvėmis mėgėjus.