1. Pirmiausia voveraitės porą minučių pavirkite, kad nuvirtų nešvarumai - nenuplauti žemės trupinėliai arba koks šapelis. Pavirus joms, visi likę nešvarumai iškils į paviršių su puta ir bus galima labai lengvai nugriebti.
2. Apvirtas voveraites nuplaukite kiaurasamtyje.
3. Kol voveraitės užvirs, nusiskutame svogūnus ir česnakus, susipjaustome petražoles.
4. Supjaustome ir sudedame į keptuvę su aliejumi. Įberiame druskos ir pipirų.
5. Sudedame nuvarvintas voveraites ir ant mažos ugnies pamaišydami kepame maždaug 15-20 minučių.
6. Per tą laiką išsikaitiname stiklainius.
7. Iškeptas voveraites sudedame į dar ganėtinai šiltus stiklainius, galite jas šiek tiek paspausti.
8. Iš keptuvės aliejaus pripilame, kad apsemtų voveraites.