Šis receptas – paprastas būdas paruošti marinuotus grybus, kurie puikiai tiks tiek kaip garnyras, tiek kaip užkandis. Pirmiausia, grybai apverdami, kad pašalinti nešvarumus ir įgautų švelnią tekstūrą. Vėliau jie užpilami aromatingu marinatu, pagardintu prieskoniais, tokiais kaip lauro lapai, pipirų grūdeliai ir druska, kurie suteikia grybams išskirtinį skonį. Actas dedamas paskutiniu žingsniu, jis subalansuoja marinato rūgštumą ir apsaugo grybus nuo sugedimo. Pagaminti grybai sandariai užsukami į stiklainius, kad būtų galima jais mėgautis ilgiau.
Autorės komentaras - koks gi lietuviškas ruduo be grybų?! Šie marinuoti grybai yra fantastiški... o vyras juos įvertino tik pačiais geriausiais atsiliepimais!
Gaugiau idėjų ką pagaminti su grybais galite
rasti čia.
Birute
Atsakyti
Virginija
Atsakyti
Janina
Atsakyti
dziedukas
Atsakyti
Nijolė k
Atsakyti
Elena
Birutė
Atsakyti
As
Atsakyti