Keptuvėje įdarytos kesadilijos (tortilijos) su saliami dešra, jalapenais, sūriu ir pievagrybiais

2021-02-23 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Keptuvėje įdarytos kesadilijos (tortilijos) su saliami dešra, jalapenais, sūriu ir pievagrybiais
Įdarytos kesadilijos (tortilijos) tai labai nuostabus patiekalas-užkandis, kurį galite pasigaminti vos per kelias minutes. Ir tai patiekalas, kurį reiktų valgyti iškart, kol dar šiltas. Žinoma įdarą galite rinktis visiškai pagal save, bet aš pasirinkau savo labai mėgstamą variantą su dešra, jalapenais, sūriu bei pievagrybiais. 

Gamindami visų ingredientų dėkite pagal savo skonį ir valgančiųjų skaičių.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų.
  2. alyvuogių aliejus įkaitintas keptuvėje
  3. 2. Vieną tortiliją kepame, kol lengvai apskrunda.
  4. 3. Užbarstome sūrį palikdami šiek tiek vietos palei kraštą.
  5. 4. Sudedame dešrą, jalapeno pipirus, pievagrybių griežinėlius bei dar pabarstome sūriu.
  6. 5. Uždengiame kita tortilija ir lengvai paspaudžiame, kad gerai suliptų.
  7. 6. Atsargiai apverčiame ir kitą pusę kepame, kol ji gražiai apskrunda bei sūris išsilydo.
  8. 7. Patiekiame pjaustome ir skanaujame!