kokoso drožlės (galite barstyti ir migdolų plokštelėmis)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių sviestą arba margariną ištirpiname. Tada į jį supilame visą indelį kondensuoto pieno, išmaišome. Po vieną mušame kiaušinius, vėl išmaišome. Po to, suberiame miltus ir kepimo miltelius. Tešlą gerai išmaišiusios pilame į kepimo skardą, išteptą sviestu. Gausiai pabarstome kokoso drožlėmis arba migdolų plokštelėmis. Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros maždaug 40 minučių (kepimo laikas priklausys ir nuo turimos orkaitės, todėl stebime, kaip kepa pyragas). Skanaujame!
2. Pastebėjimas: Jau iškepęs pyragas yra ganėtinai standus, todėl galima jį kepti tiek su obuoliais, tiek su kriaušėmis. Labai gardu būtų ir su razinomis arba džiovintais abrikosais.
3. Pastebėjimas: Taip pat šis pyragas yra puikus kokio torto pagrindas - jis idealiai pakyla, nesukrenta, lengvai pjaustosi. Tik reikėtų supjaustyti plonais sluoksniais bei pertepti kremu. Aš pati esu pabandžiusi pertepti su grietinėlės ir mascarponės sūrio kremais. Išėjo gardžiausias tortas. :)