Kopūstų salotos su kefyro užpilu

2018-03-16 Autorius Su karamele

Kopūstų salotos su kefyro užpilu

Ingredientai

    • kopūstai: 300 gramų (~0,5 galvos)
    • morkos: 1
    • krapai: 50 gramų
    • žalieji svogūnai: 100 gramų
    Padažui:
    • grietinė: 2 valgomųjų šaukštų
    • kefyro: 2 valgomųjų šaukštų
    • garstyčios: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska
    • cukrus
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių daržoves apdorokite bei dėkite į vieną dubenį: burokinės tarkos pagalba sutarkuokite kopūstą, pasmulkinkite svogūną, krapus, morką sutarkuokite smulkesne nei burokine tarka.
  2. 2. Padažas: Atskiram dubenėlyje sumaišykite grietinę, kefyrą, garstyčias, druską, cukrų bei pipirus, gerai išmaišykite. Viską pilkite į salotas bei dar kartelį išmaišykite.
  3. 3. Skanaujame su mėgiamu karštu patiekalu arba vienas.
Kopūstų salotos su kefyro užpilu
Tuno ir bulvių salotos su daržovėmis
(1)