Kopūstų salotos su ridikėliais

2020-06-07 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Kopūstų salotos su ridikėliais
Gaivios, paprastos bei labao skanios pavasarinės salotos. Puikiausiai tiks prie kepsnio pietums, ar tiesiog vienos lengvai vakarienei. 

Ingredientai

    • baltagūžiai kopūstai: 0,5 vieneto
    • ridikėliai: 6
    • agurkai: 2
    • krapai: pundelio
    • laiškiniai česnakai: pundelio (galima dėti svogūnų laiškus)
    • druska: pagal skonį
    • citrinos sultys: šlakelio
    • aliejus: 1 valgomojo šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausiai kopūstą supjaustykite ruoželiais.
  2. 2. Tuomet supjaustykite ridikėlius ir agurkus šiaudeliais bei žalumynus pasmulkinkite.
  3. 3. Sumaišykite salotas.
  4. 4. Pagardinkite druska.
  5. 5. Apšlakstykite citrinos sultimis, aliejumi.
  6. 6. Išmaišykite. Skanaus!
  7. patiektos kopūstų salotos su ridikėliais
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau kopūstų salotų receptų rasite: Kopūstų salotos.
Salotos su feta ir bolivine balanda
(2)
Vištienos salotos su bolivinėmis balandomis, avinžirniais
(2)
Brokolių ir vynuogių salotos su medaus užpilu
(5)
Ryžių salotos su daržovėmis ir kepenėlėmis
(1)
Paprikų pesto rutuliukai su keptais burokėliais
(2)