Kuskuso kruopos nėra labai populiarios Lietuvoje, o visai be reikalo, nes jos itin vertingos, greit paruošiamos ir gali būti derinamos su įvairiausiais ingredientais. Šį kartą suderinau jas su krevetėmis, kurias tiesiog dievinu.
1. Iš pradžių krevetes pagardiname paprikomis, druska, juodaisiais pipirais, išmaišome bei atidedame į šalį.
2. Tuomet įkaitiname aliejų keptuvėje bei sudedame smulkiais kubeliais supjaustytą svogūną. Kepame, kol svogūnas bus iškepęs. Po to sudedame krevetes bei kepame keletą minučių.
3. Kuskusą paruošiame pagal instrukcijas nurodytas jų ant pakelio.
4. Tada į dubenį suberiame iškeptas krevetes su svogūnais, kuskusą, razinas, kubeliais supjaustytus abrikosus, pasmulkintus migdolų riešutus, konservuotus avinžirnius ir smulkiai supjaustytas petražoles, viską pagardiname druska, juodaisiais pipirais, įpilame alyvuogių aliejaus bei gerai išmaišome. Skanaujame!