marinuoti agurkai: 300 gramų (arba naudokite dar vieną papildomą paprika)
svogūnai: 100-150 gramų (arba poras)
petražoėls: kuokšto
švelnaus skonio majonezas: 3 valgomųjų šaukštų
druska: pagal skonį
šviežiai malti juodieji pipirai: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia susmulkinkite 1 centimetro kubeliais kumpį, agurkus bei svogūną. Kuo smulkiau supjaustykite petražolių lapelius, kietus kotelius visai pašalinkite.
2. Tuomet visus ingredientus išmaišykite dubenyje. Tiekite į stalą tuojau pat. Mišrainė yra daug skanesnė kambario temparatūros, tačiau ją galite šaldytuve laikyti bei suvartoti 3 dienų bėgyje. Skanaus!
3. Pastebėjimas: Antroje fotografijoje pateiktas variantas be kukurūzų.