stačiakampiai arba kvadratiniai mėgiami sausainiai: ~300 gramų
Recepto paruošimas
1. Pradžioje šokoladą smulkiai supjaustome (pastaba: riešutai bei karamelė, esantys šokoladiniame batonėlyje, šaldymo kameroje labai sukietėja, todėl valgant vietomis būna kietokų gabaliukų, todėl "Snickersą" galite pakeisti kitu minkštesniu mėgiamu šokolado batonėliu). Tuomet grietinėlę išplakame iki standumo, į ją supilame sutirštintą pieną, suberiame šokolado gabalėlius bei gerai išmaišome.
2. Tada stačiakampę kepimo formą išklojame aliuminio folija (manosios kepimo formos dydis 30×22 centimetrų), dedame vieną šalia kito sausainius, kraštuose, jei reikia, sausainį perpjauname, kad jais gražiai užsiklotų visas formos plotas. Po to ant išdėliotų sausainių pilame visą grietinėlės, sutirštinto pieno bei šokolado gabalėlių masę, o ant viršaus vėl tolygiai išdėstome mėgiamus sausainius. Viską atsargiai užklojame folija bei dedame į šaldymo kamerą. Laikome per naktį. Mėgaujamės nuostabiu desertu!