Naminiai ledai yra nuostabi alternatyva tradiciniams pirktiniams ledams. Ypatingai jei norisi sveikesnių, natūralesnių ledų. Jiems pagaminti reikia turėti maisto smulkintuvą ir silikoninių keksiukų formelių. Jas itin patogu naudoti - reikės tik supilti pasiruoštą masę, užšaldyti, o prieš valgant kiek palaikyti kambario temperatūroje, kad atšiltų. Man šiuos ledus patogiausia valgyti su šakute, tarsi desertą.
Tokie naminiai ledai gaunasi "Snickers" skonio. Gamindama naudojau riešutų sviestą, sūdytus ir kepintus žemės riešutus. Juos nusipirkau parduotuvėje. Itin mėgstu balansą tarp saldumo ir sūrumo. Taip pat gamindama pasitelkiau ir graikišką jogurtą. Jis viskam suteikė kremiškumo, panašumo į tikrus ledus. Bananai pridavė natūralaus saldumo. Naudojau juos gerai prinokusius, tad papildomai nedėjau visai jokio saldiklio.