1. Liežuvio paruošimas: Liežuvį sutriname su pipirais bei druska. Paliekame bent 24 valandas marinuotis (o dar geriau 48 valandas).
2. Tuomet verdame maždaug 2 valandas. Tik išvirusį liežuvį pakišame po šaltu vandeniu bei nulupame.
3. Salotų padažui: Sumaišykite jogurtą (arba mėgstamą majonezą), garstyčias bei šviežiai maltus pipirus.
4. Ruošiame salotas: Agurką bei ridikėlius sutarkuokite su stambios (burokinės) tarkos pagalba. Porą supjaustykite plonais žiedais. Liežuvį supjaustykite plonais šiaudeliais.
5. Tada viską sudėkite į lėkštes bei gausiai pabarstykite krapais ir pašlakstykite padažu. Skanaukite!
6. Rekomendacija: Daugiau liežuvio salotų receptų rasite: Liežuvio salotos.
Elvyra
Superinės salotos! Pasirodo, kaip lengvai ir greitai iš paprastų ingridientų galima padaryti super duper patiekalą. Labai skaniai su visa šeimyną, suvalgėme šias salotas. Džiaugiuosi atradus šitą jūsų receptuką. Ačiū!!!!
Atsakyti
Elvyra
Atsakyti
Reda
Atsakyti
Angelika
Atsakyti