Liežuvio salotos su pievagrybiais

Ingredientai

    • virti liežuviai: 1
    • konservuoti pievagrybiai: 1 stiklainio
    • marinuoti agurkėliai: 4
    • svogūnų laiškai
    • mėgiamas majonezas: 3 valgomųjų šaukštų
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia liežuvį supjaustykite nedideliais kubeliais, agurkėlius - taip pat, o svogūnų laiškus susmulkinkite.
  2. 2. Tuomet viską sumaišykite, sudėkite nesmulkintus pievagrybius, pabarstykite druska bei pipirais, dėkite mėgiamą majonezą ir viską dar kartą sumaišykite. Skanaukite!

Atsiliepimai

Šiltos avinžirnių ir batatų salotos
(5)
Grikių ir burokėlių salotos
(10)
Paprikų pesto rutuliukai su keptais burokėliais
(2)