Tai toks troškinys, kurį galima pavadinti tarsi balandėliais. Jame yra naudojami visi ingredientai, kurių gali prireikti gaminant balandėlius. Tik čia viskas yra pagaminama daug greičiau ir be jokio vargo. Šio maltos kiaulienos troškinio skonis tikrai nuostabus, raginu pasigaminti kiekvieną mėgstantį įvairius troškinius.
1. Iš pradžių į maltą mėsą muškite kiaušinį, berkite druskos, pipirų, sudėkite susmulkintą svogūną bei česnaką. Masę gerai išmaišykite.
2. Tuomet bulves ir morką nulupkite. Bulves supjaustykite stambiais gabaliukais, morką griežinėliais, o kopūstą tiesiog ruoželiais.
3. Tada pomidorus nublanširuokite (užpilkite karštu vandeniu ir staigiai perliekite šaltu), nulupkite odeles ir supjaustykite nedideliais gabaliukaiis.
4. Po to į troškintuvą suberkite bulves, pabarstykite jas druska bei raudonėliu. Ant viršaus paskirstykite maltą mėsą ir pabarstykite ryžiais.
5. Ant viršaus kraukite susmulkintą kopūstą, kurį pabarstykite druska. Ant jo dėliokite morkos griežinėlius bei pomidorą.
6. Troškinį užpilkite daržovių sultiniu.
7. Paskui uždenkite dangčiu ir kepkite iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 60 minučių.