druska ir pipirai (arba kiti mėgstami prieskoniai)
graikiniai riešutai ir svogūnų laiškai: papuošimui (arba porai, vietoje svogūnų laiškų)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių virtas bulves ir kiaušinius sutarkuokite burokinės tarkos pagalba. Tada fermentinį sūrį taip pat sutarkuokite. Mažais kubeliais supjaustykite vištieną, svogūnus ir agurkus. O tuomet viską dėliojame sluoksniais: 1-as sluoksnis - virtos ir stambia tarka smulkintos bulvės 2-as sluoksnis - smulkintas svogūnas 3-ias sluoksnis – virta ir susmulkinta vištiena (puse kiekio) 4-as sluoksnis – kubeliais supjaustyti marinuoti agurkėliai 5-as sluoksnis – smulkinta vištiena (antra pusė kiekio) 6-as sluoksnis – smulkiai sutarkuotas sūris 7-as sluoksnis – burokinės tarkos pagalba susmulkinti kiaušiniai
2. Kiekvieną sluoksnį patepkite šaukštu majonezo ir pabarstykite prieskoniais. Baigusios sluoksniuoti "ananasą" aptepkite mėgstamu majonezu. Papuoškite graikiškais riešutais bei padarykite "uodegą" iš svogūno laiškų. Mėgaukitės.:)
3. Rekomendacija: Daugiau mišrainių su vištiena receptų rasite: Mišrainės su vištiena.