Šios vištienos mišrainės pagrindas yra smulkinta vištiena, raudonasis svogūnas, marinuoti agurkėliai ir žalieji žirneliai. Viskas sumaišoma su majonezu, kuris sujungia ingredientus į kreminį ir sotų patiekalą. Prieskoniai – druska, pipirai ir švieži krapai – suteikia papildomo skonio ir gaivumo. Ši mišrainė puikiai tiks kaip greitas užkandis ar sotūs pietūs, ypač su šviežiomis daržovėmis ar skrudinta duona.
Autorės komentaras - šventinio stalo neįsivaizduoju be baltos mišrainės, tačiau šįkart noriu pasiūlyti meniu paįvairinti ir pasigaminti dar vienas salotas: gaivios, su traškiais marinuotais agurkėliais.
Redaktorės Vaidos komentaras - gaivios, greitai paruošiamos salotos, kurias gardu valgyti vienas, ypač tomis dienomis, kai visiškai nėra noro daug laiko praleisti virtuvėje.
Atsakinėjama į Komentarą