Mišrainė su rūkytais kalmarais, žirneliais ir raudonaisiais svogūnais

2023-12-30 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Mišrainė su rūkytais kalmarais, žirneliais ir raudonaisiais svogūnais
Pamenu, kai ši rūkytų kalmarų mišrainė su žirneliais ir raudonaisiais svogūnais buvo visiškai nauja mano virtuvėje ir kai ją išbandžiau. Mano nuostabai ji pirmoji pradingo nuo stalo. Labai patiko visiems ragavusiems, tikiuosi patiks ir Jums ir gaminsite ne vieną ir ne du kartus. Tad nieko nelaukiam ir einam prie šio patiekalo gamybos! 

Ingredientai

    • rūkytas kalmaras: 200 gramų
    • konservuoti žali žirneliai: 300 gramų
    • raudonieji svogūnai: 1
    • čili dribsniai: žiupsnelio
    • druska: žiupsnelio
    • majonezas: 2 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių žirnelius supilkite į kiaurą indą ir leiskite skysčiui nuvarvėti.
  2. 2. Tuomet svogūną nulupkite bei supjaustykite smulkiais kubeliais.
  3. 3. Tada į salotinę berkite žirnelius, sudėkite supjaustytą nedideliais gabaliukais kalmarą ir svogūną.
  4. 4. Pagardiname druska, čili bei mėgstamu majonezu. Patiekite ir skanaukite!
Soti bulvių mišrainė su grybais
(6)