Autorės komentaras - na kas nemėgsta baltos mišrainės? Tikriausia ją mėgsta ir valgo beveik visi. Tačiau net ir su tokiais tradiciniais patiekalais galima eksperimentuoti ir juose kažką pakeisti. Šį kartą noriu su jumis pasidalinti puikiai pavyksiu variantu su rūkyta vištiena. Jį labai išgyrė ne tik namiškiai, bet ir užsukę svečiai ir artimi giminaičiai. O dažniausiai mano giminaičiai maistui yra labai išrankūs ir jeigu kas nors nepatinka tikrai tai pasako į akis, nesistengia meluoti (ir man tai labai patinka). Šį kartą taip nenutiko ir net prašė pakartoti ir klausė kaip čia viskas pagaminta, nes skonis buvo atrastas naujai.
11. Raugintus agurkus taip pat supjaustyti nedideliais kubeliais.
12. Svogūną smulkiai sukapoti
13. Susmulkinti žalumynus.
14. Visus ingredientus sudėti į dubenį, paskaninti pagal savo savo skonį druska ir pipirais, užpilti mėgstamu majonezu, dėti šaukštelį garstyčių bei sumaišyti. Papuošti žalumynais.
Liaukadija
Naudingas
(11)
Niekada nebuvau gaminusi su rūkyta vištiena. Labai patiko. Ačiū, kad pasidalinate labai gerais receptais. :)
Atsakyti
Labai skanu su rūkyta vištieną. Taip pat gaminu su tūnu, kur skardinėje savo sultyse, vietoj vištienos ar dešros. Arba su koncervuotais kalmarais.
Atsakyti
Liaukadija
Atsakyti
Renute
Atsakyti
Lina
Atsakyti
Laimutė
Atsakyti
Raimonda
Atsakyti
EMILIJA
Atsakyti