Naminiai trapios tešlos krepšeliai užkandžiams - parduotuvėje pirkti nebereiks!

2020-01-11 Autorius Skanūs kąsneliai

Naminiai trapios tešlos krepšeliai užkandžiams - parduotuvėje pirkti nebereiks!
Šie trapios tešlos krepšeliai tiesiog ištirpsta burnoje, jie labai tinka tiek saldiems, tiek sūriems įdarams. 

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių minkštą sviestą išmaišykite su kiaušinių tryniais, miltais ir druska.
  2. 2. Minkykite tol, kol masė taps vientisa. Miltų tikslus kiekis priklausys nuo kiaušinių trynių dydžio.
  3. 3. Tada tešlą iškočiokite 0,5 centimetro storio ir išspauskite apskritimus.
  4. 4. Tešlą įklokite į kepimo formeles, padarydamos 1 centimetro kraštelį ir dėkite į šaldytuvą.
  5. trapios tešlos krepšeliai
  6. 5. Atvėsinkite maždaug 30-60 minučių, kol tešla taps kieta.
  7. 6. Jei formelių neturite, galite kepti ir keksiukų formose arba ant jų.
  8. trapios tešlos krepšeliai keksiukų formelėse
  9. 7. Atšalusią tešlą subadykite šakute ir kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10-15 minučių, kol taps auksinės spalvos.
  10. 8. Krepšelius su pasirinktu įdaru įdarykite tik prieš pat pateikdamos. Skanaus!
  11. įdaryti trapios tešlos krepšeliai
  12. 9. Rekomendacija: Daugiau krepšelių receptų rasite: Krepšelių receptai.

Vaida

Naudingas
(0)
Krepšeliai labai trapūs ir labai greitai persigeria
Atsakyti

Atsakinėjama į Komentarą

Karštai rūkytos kiaulės ausys
(2)
Sluoksniuotos tešlos kąsniukai su daržovėmis ir pievagrybiais
(6)
Tortilijos su plėšyta kiauliena
(5)
Tacos su faršu - tradicinis meksikietiškas receptas
(2)