Natūraliai saldus šokoladinis pudingas – paprastas, tačiau itin gardus ir sveikas pasirinkimas. Sunokę persimonai, sutrinti kartu su kakava, sukuria natūraliai saldžią ir švelniai šokoladinę tekstūrą. Po paros šaldytuve desertas tampa tvirtesnis ir dar labiau įsigėręs skonių. Patiekiamas pabarstytas kakava, jis įgauna subtilų kartumą, kuris puikiai dera su persimonų saldumu. Tai tobulas desertas, kai norisi ko nors saldaus, tačiau be papildomų priedų ar cukraus. Paprasta, greita ir labai gardu!
Redaktorės Vaidos komentaras - puikus pasirinkimas ieškantiems natūraliai saldaus, paprastai paruošiamo deserto. Naudojant labai sunokusius persimonus saldumo tikrai bus pakankamai, bet jeigu vistik norisi kažko daugiau, galima įmaišyti šiek tiek medaus ar klevų sirupo.