Netikras vištienos zuikis (arba zuikis iš maltos vištienos)

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių batoną išmirkykite piene, sutrinkite bei sumaišykite su malta mėsa, kubeliais supjaustytu svogūnu, kiaušiniu, kubeliais supjaustytu sūriu, druska bei prieskoniais.
  2. 2. Tuomet dėkite į kepimo formą bei kepkite maždaug 40 minučių (180 laipsnių temperatūra). Patiekite ir skanaukite!
  3. 3. Rekomendacija: Daugiau zuikių receptų rasite: Zuikių receptai.

Atsiliepimai

Vištienos kepsnys prancūziškai
(9)
Chicken souvlaki - graikiškas vištienos šašlykas
(1)
Kepta višta su obuoliais
(22)
Vieno puodo patiekalas / troškinys: vištiena su ryžiais ir daržovėmis
(4)