Pomidorinės brusketos (bruschettos) su krevetėmis

Autorius apie receptą

Šios pomidorinės bruksetos su krevetėmis yra tarsi du užkandžiai sujungti į vieną, labai puikiai ragaujami kartu. Pagaminimas tikrai nėra sudėtingas, o skonis tarsi gerame restorane. Pamėginkite pasigaminti ir Jūs. Tikrai nenusivilsite ir šitaip norėsite ruošti ne vieną kartą! :)

Ingredientai

    • ciabatta arba baguette
    • pomidorai: keli
    • česnakas: kelios skiltelės
    • baziliko lapeliai
    • parmigiano
    • alyvų aliejus
    • balzamikas
    • pipirai
    • druska
    Taip pat:
    • krevečių: -niolikos
    • česnakas: kelios skiltelė
    • čili pipiras
    • alyvų aliejus
    • petražolės
    • citrina

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia duoną paskrudinkite keptuvėje, pašlakstykite alyvų aliejaus.
  2. 2. Pomidorus smulkinkite kubeliais, susmulkinkite česnaką, dėkite baziliko, pašlakstykite aliejaus ir balzamiko, dėkite druskos, pipirų, išmaišykite ir viską kraukite ant paskrudintų riekelių, viršų aptarkuokite parmigiano.
  3. 3. Tada krevečių kiautus nudarinėkite ir pačirškinkite keptuvėje alyvų aliejuje su česnako skiltelėmis ir keliais čili griežinėliais kol paraus.
  4. 4. Krevetes išimkite į lėkštę, barstykite petražolėmis, spauskite citrinos sulčių. Skanaukite!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau užkandžių receptų rasite: Užkandžiai.
Pomidorinės brusketos (bruschettos) su krevetėmis

Atsiliepimai

Gimtadienio vaišės, užkandžiai - stalas suaugusiems
(3)
Tostadas de Tinga de Pollo - Tortilijų skrebučiai (tostada) su troškinta vištiena
(1)