Tokie trumpa nelaiminga istorija su laiminga pabaiga apie šį užkandį - anksčiau Vilniuje vienas baras labai skaniai gamindavo tokias brusketas, dažnokai eidavau ten su draugėmis išgerti kavos arba vyno vien tam, kad galėčiau kartu užsisakyti ir šitų skrudintų duonelių. O ir namie niekaip neprisiruošdavau jų kartoti. Veikia tas baras senamiestyje iki šių dienų, turi valgiaraštyje ir daugiau panašių užkandžių, jos visos tikrai skanios, bet va šių su alyvuogėmis ir Brie sūriu nebėra. Tad galiausiai teko pradėti jas gaminti namie ir skonis labai geras! Tad tokia laiminga pabaiga man, o barui ne, nes pas juos užsuku daug rečiau ir apyvartos jiems nebepakeliu. O ir laiminga pabaiga mano draugėms, nes dabar daug dažniau kviečiu jas pasisvečiuoti pas save. :)
Jei tik turite šviežios čiabatos, tai jas pasigaminti namuose bus kelių minučių darbas. Svarbiausia, kad visi produktai būtų pačios aukščiausios kokybės. Tad pradedam gamybą. :)