šviežias bazilikas: 12 lapelių (naudotas raudonas ir žalias, bet galima ir vienos spalvos)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių pomidorus supjaustykite stambiais gabalėliais, svogūną pusžiedžiais, sūrį maždaug 1 centimetro gabalėliais, o baziliką susmulkinkite. Tuomet salotas dėkite sluoksniais: pomidorai, svogūnai, feta, bazilikas bei vėl kartokite. Viskas baigta, galite skanauti!
2. Pastebėjimas: Jokių prieskonių aš pati asmeniškai nedėjau (bet jeigu norisi galite įdėti), nes sūris jau sūrokas, o bazilikas suteikia nuostabų aromatą.
3. Pastebėjimas: Paprastos, gaivios bei gardžios salotos. Nuostabiai tinka prie įvairių vasaros kepsnių kurie "čirška" ant grotelių ar iešmų.