Pupelių salotos su marinuotais agurkais ir dešrelėmis

2019-01-20 Autorius Aušra - Šeimos virtuvė

Pupelių salotos su marinuotais agurkais ir dešrelėmis

Ingredientai

    • virtos baltosios pupelės: 400 gramų
    • svogūnai: ~150 gramų (1 didelio)
    • česnakas: 2 skiltelių
    • marinuoti agurkai: 200 gramų
    • dešrelės: 200 gramų (šįkart naudojau pieniškas dešreles ir nedidelį gabaliuką rūkyto kumpio)
    • aliejus: 4 valgomųjų šaukštų
    • druska
    • malti juodieji pipirai
    • susmulkinti laiškiniai česnakai: pagal skonį (nėra būtina)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių svogūną supjaustome kubeliais. Česnako skilteles susmulkiname. Keptuvėje įkaitiname aliejų bei jame pakepiname svogūnus su česnakais.
  2. 2. Per tą laiką supjaustome dešreles bei marinuotus agurkus norimo dydžio gabaliukais.
  3. 3. Bebaigiant kepinti svogūnus, sudedame dešreles bei lengvai pakepiname.
  4. 4. Po to visus ingredientus sudedame į indą bei švelniais judesiais išmaišome. Jeigu norisi, dar pagardiname prieskoniais. Patiekiame ir skanaujame!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau pupelių salotų receptų rasite: Pupelių salotos.
Salotos su feta ir bolivine balanda
(2)