1. Pradžioje kiaušinius išplakykite su cukrumi iki purumo. Įplakite aliejų. Pakaitomis berkite miltus, kepimo miltelius bei supilkite pieną. Užmaišykite tešlą bei padalinkite ją pusiau.
2. Tuomet į vieną dalį tešlos įplakite kakavos, kavos bei cinamono miltelius. Į kitą dalį įplakite vanilę bei tarkuotą apelsino žievelę.
3. Tada 26 centimetrų skersmens tortinę išklokite kepimo popieriumi. Per vidurį pilkite du šaukštus šviesios tešlos, ant viršaus – du šaukštus tamsios. Taip susluoksniuokite visą tešlą.
4. Galiausiai pašaukite pyragą kepti į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių temperatūros. Kepkite maždaug 60 minučių. Skanaukite!
5. Rekomendacija: Daugiau pyragų receptų rasite: Pyragai.