1. Iš pradžių "Gaidelio" sausainius sutriname iki smulkių trupinių bei sumaišome su ištirpintu juoduoju šokoladu ir sviestu. Tada gauta sausainių koše išklojame kepimo formą, nuimamais kraštais (dugną prieš tai padengiame iškirptu kepimo popieriaus apskritimu).
2. Tuomet maskarponę išsukame su cukrumi bei padaliname į dvi dalis. Vieną dalį tolygiai paskirstome ant sausainių pagrindo (kitos dalies prireiks šiek tiek vėliau).
3. Po to puode ant silpnos ugnies kaitiname Rududu su grietinėle. Užviriname bei paliekame, kad atvėstų. Pusę karamelės kiekio apšlakstome ant maskarponės sluoksnio.
4. Paskui uždedame likusią maskarponę, sluoksnį išlyginame bei ją apliejame likusia karamele. Viršų apibarstome sutarkuotu juodu šokoladu. Dedame į šaldytuvą bent porai valandų. Skanaujame!
5. Rekomendacija: Daugiau sūrio pyragų receptų rasite: Sūrio pyragai.