Ryžių troškinys su antiena

Ingredientai

    • svogūnai: 1
    • morkos: 1 (didelės)
    • ryžiai: 150 gramų (nevirtų svoris)
    • antienos kulšelių mėsa: 340 gramų
    • vištienos sultinys: 300 mililitrų
    • česnakas: 3 skiltelių
    • aliejus (kepimui)
    • druska
    • pipirai
    • krapai: nedidelio pundelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių ryžius nuplauname kelis kartus bei išverdame vištienos sultinyje.
  2. 2. Tuomet antienos kulšelių mėsą supjaustome maždaug vieno kąsnio dydžio gabalėliais bei apkepiname keptuvėje su aliejumi. Kai jau mėsa iškepa, išimame iš keptuvės bei padedame šiltai.
  3. 3. Tada toje pačioje keptuvėje pakepiname susmulkintus svogūnus ir sutarkuotas morkas. Kai jau daržovės suminkštėja, suberiame susmulkintus česnakus bei pakepiname porą minučių, kol pasklis malonus kvapas. Sudedame mėsą, pagardiname druska bei pipirais, išmaišome.
  4. 4. Po to į išvirusius ryžius suberiame daržoves su antiena, pagardiname susmulkintais krapais. Patiekiame ir mėgaujamės!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau ryžių troškinių receptų rasite: Ryžių troškiniai.

Atsiliepimai

Confit de canard - antienos kulšelės prancūziškai
(2)
Pekino antis kepta orkaitėje
(4)
Kepta antis su kmynais
(3)
Salotos su parūkyta antienos file
(1)
Ramen sriuba su antiena su Noodles makaronais ir virtais kiaušiniais
(4)
Sriuba su antienos krūtinėle ir krevetėmis
(2)