mėgstami prieskoniai vištienai marinuoti (naudota prieskoniai vištienai, penkių pipirų mišinys bei česnako granulės)
aliejus: šlakelio
įvairių salotų lapai
raudonieji svogūnai: 0,5
vyšniniai pomidoriukai: 10
konservuoti ananaso gabalėliai: ~4 šaukštų
Padažui:
baltojo vyno actas: 2 šaukštų
sweet chili padažas: 2 šaukštų
skystis nuo konservuotų ananasų: šlakelio
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių vištienos krūtinėlę supjaustome nedideliais gabalėliais, apibarstome prieskoniais, užpilame truputį aliejaus bei maždaug 60 minučių paliekame pasimarinuoti.
2. Po to suvyniojame į foliją bei iškepame orkaitėje. Prieš baigiant kepti galite foliją atidengti, kad vištiena truputį apskrustų.
3. Tuomet į lėkštes dedame suplėšytus įvairių salotų lapus, pusžiedžiais supjaustytą svogūną, per pusę perpjautus pomidoriukus bei ananaso gabaliukus, o ant viršaus - iškeptą vištienos krūtinėlę.
4. Tada viską apšlakstome iš nurodytų produktų sumaišytu padažu. Skanaujame!
5. Pastebėjimas: Šios salotos gaunasi pasakiškai skanios, norisi pasigaminti dar ir dar.