1. Iš pradžių margariną ištirpinkite. Į dubenį išsijokite miltus, padarykite duobutę, supilkite margariną, paplaktą kiaušinį, sodą (nugesintą citrinos sultimis) bei grietinę.
2. Tuomet viską gerai išminkykite. Man pačiai dar prireikė vieno šaukšto miltų.
3. Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir dėkite bent pusvalandžiui į šaldytuvą.
4. Per tą laiką, razinas berkite į dubenėlį ir užplikykite verdančiu vandeniu, palaikykite maždaug 20-30 minučių.
5. Po to vandenį nupilkite (nuvarvinkite gerai), dėkite medų bei gerai išmaišykite.
6. Paskui tešlą padalinkite į 3 dalis. Kiekvieną dalį iškočiokite į apskritimą maždaug 0,2-0,3 milimetrų storio ir padalinkite į 8 dalis. Plačioje dalyje dėkite vieną šaukštelį razinų ir susukite voleliu.