3. Sudedame minkštą sviestą ir išplakame iki vientisos masės.
4. Beriame kepimo miltelius, druską ir po truputį miltus, kol galėsime minkyti. Tešla privalo nelipti prie rankų, bet tuo pačiu nebūti kieta, todėl nepadauginame miltų.
5. Paimame trečdalį tešlos, padaliname tą gabaliuką į tris lygias dalis, dedame į kamerą, kad sukietėtų.
6. Likusią tešlą iškočiojame arba tiesiog rankomis paskirstome ant kepimo popieriaus per visą orkaitės skardą.
7. Aptepame uogiene.
8. Ant viršaus bulvine tarka sutarkuojame iš kameros išimtus tešlos gabaliukus.
9. Kepame iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių arba kol gražiai parus.
10. Dar karštą kepinį supjaustome juostelėmis ir leidžiame atvėsti. Lepinamės!
11. Rekomendacija: Daugiau sausainių su uogiene receptų rasite: Sausainiai su uogiene.