Silkės pataluose vyniotinis – puikus tradicinių skonių ir modernios pateikimo formos derinys. Plonai supjaustyti burokėliai suteikia spalvų, o sluoksniuoti tarkuotų daržovių, silkės ir svogūnų sluoksniai – sodrų skonį. Majonezo akcentas pabrėžia švelnumą ir sujungia visus ingredientus į vientisą skonį. Suktinukas ne tik gardus, bet ir vizualiai patrauklus – puikus pasirinkimas tiek šventiniam stalui, tiek ypatingai progai. Puikus tradicinių ingredientų panaudojimas kūrybingai pateikiant.
Redaktorės Vaidos komentaras - tiems, kurie mėgsta tradicinius, puikiai pažįstamus skonius, bet nori kiek kitokio, elegantiškesnio, patiekimo. Tokią silkę pataluose galima patiekti laukiant net ir pačių didžiausių svečių, jie tikrai bus sužavėti originalumu. Ir, žinoma, skoniu. :)
Neįsivaizduojantiems silkės pataluose be kiaušinių - ant tarkuotų daržovių sluoksnio galima uždėti ir jų.
Atsakinėjama į Komentarą