1. Pradžioje ant stalviršio persijokite miltus, sudėkite sviestą bei peiliu kapokite, kol susidaro trupiniai, berkite druską.
2. Tuomet padarykite duobutę, pilkite vandenį bei išminkykite tešlą. Jei tešla skystoka, berkite dar miltų. Iš tešlos padarykite kamuoliuką bei dėkite į šaldytuvą 60 minučių.
3. Tada iš šaldytuvo išimkite tešlą bei iškočiokite 0,5 centimetro storio tešlos lakštą, išspauskite širdelės formos sausainius. Vieni bus pilnaviduriai, kiti – su širdele viduryje.
4. Dėkite į skardą bei kepkite 180 laipsnių temperatūroje maždaug 12 minučių.
5. Širdeles su skylutėmis apiberkite su milteliniu cukrumi.
6. Ant pilnavidurių sausainių tepkite uogienę bei ant viršaus uždėkite tuščiavidurius sausainius. Skanaukite!