Ganėtinai paprastai pagaminamas bei labai gardus tortas. Tik nereikia į kremą berti daug cukraus, nes šokoladinis ganašas tortui suteikia nemažai saldumo.
Ingredientai
šokoladiniai biskvitai: 3 (galima naudoti pirktinius)
mascarponė: 200 gramų
grietinėlė: 200 gramų
grietinė: 200 gramų
cukrus: pagal skonį
konservuoti persikai: 400 mililitrų indelio
Papuošimui (ganašui):
juodas šokoladas: 200 gramų
grietinėlė: 200 gramų
Recepto paruošimas
1. Kremas: Išplakite grietinėlę, į ją sudėkite grietinę, mascarponę bei berkite cukrų. Viską išplakite mikseriu. Jeigu kremas skystokas - galite įberti pakelį grietinėlės standiklio bei palaikyti šaldytuve.
2. Tuomet persikus supjaustykite mažais kubeliais bei sumaišykite su kremu. Pertepkite torto biskvitus.
3. Ganašas: Puode pakaitinkite grietinėlę, suberkite sutarkuotą šokoladą bei maišydamos ištirpinkite. Kai masė atvės - apliekite tortą.
4. Tada pastatykite į šaldytuvą, kad tortas gerai sustingtų. Po to tortą, jeigu norisi, galite papuošti cukraus pudra, naudodamos trafaretus. Pasilepinkite!
5. Rekomendacija: Daugiau tortų su persikais receptų rasite: Tortai su persikais.