Šokoladinis baltojo kremo tortas su persikais

2019-07-01 Autorius Jurgittos receptai

Šokoladinis baltojo kremo tortas su persikais
Ganėtinai paprastai pagaminamas bei labai gardus tortas. Tik nereikia į kremą berti daug cukraus, nes šokoladinis ganašas tortui suteikia nemažai saldumo.

Ingredientai

    • šokoladiniai biskvitai: 3 (galima naudoti pirktinius)
    • mascarponė: 200 gramų
    • grietinėlė: 200 gramų
    • grietinė: 200 gramų
    • cukrus: pagal skonį
    • konservuoti persikai: 400 mililitrų indelio
    Papuošimui (ganašui):
    • juodas šokoladas: 200 gramų
    • grietinėlė: 200 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Kremas: Išplakite grietinėlę, į ją sudėkite grietinę, mascarponę bei berkite cukrų. Viską išplakite mikseriu. Jeigu kremas skystokas - galite įberti pakelį grietinėlės standiklio bei palaikyti šaldytuve.
  2. 2. Tuomet persikus supjaustykite mažais kubeliais bei sumaišykite su kremu. Pertepkite torto biskvitus.
  3. 3. Ganašas: Puode pakaitinkite grietinėlę, suberkite sutarkuotą šokoladą bei maišydamos ištirpinkite. Kai masė atvės - apliekite tortą.
  4. 4. Tada pastatykite į šaldytuvą, kad tortas gerai sustingtų. Po to tortą, jeigu norisi, galite papuošti cukraus pudra, naudodamos trafaretus. Pasilepinkite!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau tortų su persikais receptų rasite: Tortai su persikais.
Šokoladinis baltojo kremo tortas su persikais
Želė tortas su migdoliniu pagrindu ir rikota
(1)
Avietinis baltojo šokolado tortas
(4)
Nekeptas obuolių - vanilės sūrio tortas
(2)
Kijevo tortas
(10)