Šokoladinis baltojo kremo tortas su persikais

2019-07-01 Autorius Jurgittos receptai

Šokoladinis baltojo kremo tortas su persikais
Ganėtinai paprastai pagaminamas bei labai gardus tortas. Tik nereikia į kremą berti daug cukraus, nes šokoladinis ganašas tortui suteikia nemažai saldumo.

Ingredientai

    • šokoladiniai biskvitai: 3 (galima naudoti pirktinius)
    • mascarponė: 200 gramų
    • grietinėlė: 200 gramų
    • grietinė: 200 gramų
    • cukrus: pagal skonį
    • konservuoti persikai: 400 mililitrų indelio
    Papuošimui (ganašui):
    • juodas šokoladas: 200 gramų
    • grietinėlė: 200 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Kremas: Išplakite grietinėlę, į ją sudėkite grietinę, mascarponę bei berkite cukrų. Viską išplakite mikseriu. Jeigu kremas skystokas - galite įberti pakelį grietinėlės standiklio bei palaikyti šaldytuve.
  2. 2. Tuomet persikus supjaustykite mažais kubeliais bei sumaišykite su kremu. Pertepkite torto biskvitus.
  3. 3. Ganašas: Puode pakaitinkite grietinėlę, suberkite sutarkuotą šokoladą bei maišydamos ištirpinkite. Kai masė atvės - apliekite tortą.
  4. 4. Tada pastatykite į šaldytuvą, kad tortas gerai sustingtų. Po to tortą, jeigu norisi, galite papuošti cukraus pudra, naudodamos trafaretus. Pasilepinkite!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau tortų su persikais receptų rasite: Tortai su persikais.
Šokoladinis baltojo kremo tortas su persikais
Keto snickers tortas-pyragas su maskarpone be cukraus, be miltų
(1)
Gimtadienio tortas vyrui
(4)
Šokoladinis Daim tortas
(2)
Nekeptas tortas su maskarpone ir braškėmis
(1)
Tortas su Bailey's likeriu ir kava
(5)
Citrininis blynų tortas
(4)
Moliūginis sūrio tortas su maskarpone ir kremine varške
(4)