1. Pirmiausia nuplautus ir nusausintus špinatų lapus suplėšykite ir jais išklokite didelės lėkštės dugną.
2. Tuomet nuplautus bei supjaustytus pomidorus dėkite į lėkštę ant špinatų.
3. Tada supjaustykite arba suplėšykite mocarelą ir išdėliokite lėkštėje su špinatais bei pomidorais.
4. Po to į virtuvinį smulkintuvą dėkite kedro riešutus, bazilikų lapelius ir kubeliais supjaustytą kietą sūrį. Susmulkinkite. Supilkite alyvuogių aliejų ir gerai išmaišykite arba išplakite.
5. Pasiruoštą užpilą pilkite ant lėkštėje sudėtų špinatų, pomidorų bei mocarelos.
6. Pasiruoštas salotas papuoškite šviežio baziliko lapeliais bei kedro riešutais. Patiekite su duona arba be jos (kaip norisi). Lepinkitės!