1. Iš pradžių orkaitę įkaitiname iki 160 laipsnių temperatros. Folija apvyniojame 25 centimetrų torto formos (nuimamais kraštais) apačią, o vidų ištepame su riebalais.
2. Tuomet sausainius susmulkiname bei sumaišome su lydytu sviestu ir cukrumi. Sausainių mase išklojame kepimo formą, gerai suspaudžiame bei dedame į orkaitę kepti maždaug 8 minutėms. Paliekame atvėsti, kol gaminsime įdarą.
3. Tada įdarui visus nurodytus ingredientus gerai suplakame plaktuvu. Pilame įdarą į formą bei dedame kepti maždaug 80 minučių.
4. Kai iškeps, atvėsiname kambario temperatūroje, po to visai nakčiai dedame į šaldytuvą.
5. Džemą pakaitiname mažame puode, užtepame ant torto viršaus bei papuošiame mėgiamomis uogomis. Skanaujame!
6. Rekomendacija: Daugiau sūrio tortų receptų rasite: Sūrio tortai.